Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/کهگیلویه و بویراحمد رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی استان کهگیلویه و بویراحمد گفت: شهر یاسوج، مرکز استان کهگیلویه و بویراحمد فقیرترین مرکز استان‌ در حوزه زیرساخت‌های ترافیکی است.

سرهنگ اسماعیل خوشوقت روز شنبه چهارم مرداد ماه در نشست خبری با خبرنگاران افزود: متأسفانه استان کهگیلویه و بویراحمد به ویژه یاسوج مرکز استان در حوزه ترافیک مشکلات زیادی دارد بطوریکه با فقر تابلوهای راهنمایی و رانندگی و خط کشی خیابان‌ها، چراغ راهنمایی ،زیرگذر و روگذر عابر پیاده و پارکینگ عمومی داریم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه رسانه‌ها همیشه یار و یاور ما بوده است، اظهارکرد: رسانه‌ها در پیشبرد اهداف پلیس، کمک کار ما هستند و نقش مهمی دارند.

رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی استان کهگیلویه و بویراحمد با اشاره به اجرای طرح ارتقاء امنیت اجتماعی با همکاری دستگاه قضا خاطرنشان کرد: تا پایان تابستان این طرح اجرا می‌شود و با خودروهای که تخلفاتی از قبیل سرعت‌های غیرمجاز، حرکات خطرناک، دستی کشیدن و... دارند، برخورد قانونی می‌شود. و در این مدت اجرای طرح ۱۴۵خودرو به دلیل این تخلفات متوقف شدند.

خوشوقت عمده‌ترین تخلفات این خودروها را دور دور کردن، دستی کشیدن و سرعت غیرمجاز عنوان و تصریح کرد: این خودروها عامل بی نظمی و سلب آسایش و امنیت از مردم بودند. برای این تعداد خودرو پرونده تشکیل و سپس به مراجع قانونی معرفی شدند.

وی ادامه داد: در راستای همین طرح ۱۴موتور سیکلت متخلف و ۲۰ خودروی فاقد پلاک متوقف شد.

رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی استان کهگیلویه و بویراحمد با بیان اینکه نگاه مسئولان به ترافیک، دغدغه مند و مسئولیت پذیر نیست عنوان کرد: همه امکانات، مراکز درمانی، خدماتی، کلینیک‌ها و مطب‌ها در مرکز شهر و یک خیابان و نقطه هستند. ما مصوب کردیم که بیمارستان شهید بهشتی یاسوج جابجا شود اما چرا این مصوبه اجرا نشده است، نمی‌دانیم.

خوشوقت گفت: سالانه تعداد زیادی خودرو به خودروهای استان اضافه می‌شود. ۴ هزار خودرو امسال به تعداد خودروهای استان اضافه شد که نو پلاک هستند اما زیرساختهای ترافیکی متناسب با این افزایش نیست.

وی افزود: با وجود این حجم خودرو، اما خیابان‌ها و معابر ما تعریض نمی‌شوند و نبود پارکینگ عمومی بر معضل ترافیک افزوده است. وقتی پارکینگ عمومی و زیرساخت‌های ترافیکی نباشد، توقف خودروها به شکل دوبله و گاهاً سوبله وجود دارد، وقتی پارک عمومی و زیرساخت‌های مناسب نباشد که مردم استفاده کنند، قاعدتاً خودروها هم توقف می‌کنند و پلیس که نمی‌تواند همه خودروها را اعمال قانون کند چرا که ما هم امکانات و نیروهای لازم را نداریم.

رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی استان کهگیلویه و بویراحمد با اشاره به ترافیک در خیابان فردوسی یاسوج (چهارراه سینمای قدیم تا هجرت‌ها) تصریح کرد: در این محدوده ترافیک زیادی داریم، متأسفانه نبود علائم راهنمایی و رانندگی، خط کشی معابر و مشخص نبودن جایگاه عابرین پیاده به ترافیک این منطقه افزوده است.

رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی استان کهگیلویه و بویراحمد گفت: استفاده نکردن مردم از حمل و نقل عمومی نیز بر مشکلات ترافیک افزوده است، مردم از حمل و نقل عمومی استقبال نمی‌کند و عصرها می‌بینیم که اکثر خودروهای شخصی با تک سرنشین عبور و مرور می‌کنند.

خوشوقت تاکید کرد: ما ناوگان عمومی خوبی نداریم، تعدادی اتوبوس داریم که آن هم در اختیار دانشگاه‌ها است، میدان شهدای نیروی انتظامی بیشترین حجم مسافران را دارد که عامل ترافیک هفت شهدا و هفت تیر می شود.

وی گفت: مرکز استان کهگیلویه و بویراحمد حمل و نقل عمومی آن باید قوی‌تر باشد. اما متأسفانه ما تنها مرکز استان هستیم که حتی خط ویژه نداریم، تعریض و خط کشی معابر انجام نمی‌گیرد، خط ویژه اتوبوس نداریم، خیلی از تقاطع ما چراغ قرمز ندارد. چراغ زرد در چهار راه‌ها نداریم که این اشتباه است.

رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی استان کهگیلویه و بویراحمد عنوان کرد: حتماً باید سه ثانیه بعد از چراغ سبز، چراغ زرد داشته باشیم به منظور تخلیه تقاطع‌ها از خودروها، اما می‌بینیم که از چراغ سبز یک مرتبه به چراغ قرمز می‌رویم. در بعضی از نقاط استان کهگیلویه و بویراحمد چراغ سبز چشمک زن دیده‌ام که در هیچ جای دنیا وجود ندارد!

سرهنگ خوشوقت ادامه داد: به طور کلی سیکل و شکل چراغ قرمزهای ما مشکل دارند و این چراغ قرمزها قدیمی هستند، و باید مهندسینی که فن و تحخصص کار را دارند این چراغ قرمزها را نصب کنند که در استان ما یک برق کار ساده این کار را انجام می‌دهد. برق کار ساده نمی‌تواند، چراغ‌راهنمایی و رانندگی را نصب و تنظیم کند بلکه باید هوشمند و سه زمانه باشند و در همه جای دنیا اینگونه است.

وی گفت: شهرداری یاسوج در باره محل چراغ‌ها با ما مشاوره می‌گیرند، اما برای زمان بندی با ما هماهنگ نمی کنند و چراغ‌ها به روز و مدرن نیستند، نیازمند گروه متخصص برای نصب این چراغ‌ها هستیم و چراغ‌های فعلی مورد تأیید پلیس نیست.

رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی استان کهگیلویه و بویراحمد به وعده چندین ساله مسئولان در خصوص اجرای پروژه پایش تصویری گریزی زد و تاکید کرد: سال‌هاست که مسئولان ترافیک شهر یاسوج و استان می‌خواهند، که مرکز پایش تصویری معابر و خیابان‌ها را در مرکز استان راه اندازی کنند، اما هیچ خبری از آن نیست، من نمی‌دانم دلیل این همه اهمال کاری چیست. مسئولین باید در این باره پاسخگو باشند.

سرهنگ خوشوقت اظهارکرد: آینده شهر یاسوج به لحاظ ترافیکی به دلیل این همه حجم مهاجر پذیری، گردشگر پذیری و مسافر، نگران کننده است و باید تدبیری اساسی اندیشیده شود.

به گزارش ایسنا، وی با اشاره به کاهش ۴۰ درصدی مجموع تصادفات در استان کهگیلویه و بویراحمد طی ۴ ماهه امسال گفت: این موفقیت به دلیل مشارکت مردم، رسانه ها و تلاش همه جانبه همکاران ما بوده است.

رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی استان کهگیلویه و بویراحمد افزود: طی این مدت ۶ فوت ناشی از تصادفات در سطح شهرهای استان داشته ایم که نسبت به مدت مشابه سال قبل افزایش یا کاهش نداشته است که ۷۰ درصد از این فوتی ها را عابران پیاده تشکیل می دهند.

خوشوقت گفت: بیشتر عابران پیاده فوت شده در تصادفات استان مربوط به شهرهای یاسوج و گچساران بوده اند. بیشتر در بلوارهای شهید هرمز پور و رجا یاسوج و بلوار ولی عصر(عج) گچساران بودند.

وی بیان کرد: علت این مساله عدم توجه کافی حین رانندگی و سرعت غیرمجاز بوده است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی كهگيلويه و بويراحمد راهنمایی و رانندگی مرکز استان چراغ ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۷۴۲۶۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیگیری برای ارائه تسهیلات بانکی براساس تخلف و تصادف رانندگی/ نحوه پرداخت حق بیمه تغییر می‌کند

رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی فراجا از تاسیس مؤسسات خدمات هوشمند ترافیک در کشور با مشارکت پلیس راهور، معاونت حمل و نقل و ترافیک شهرداری های کشور و شرکت‌های دانش‌بنیان تا خرداد ماه خبر داد.

به گزارش ایسنا، سردار سید تیمور حسینی در سی و پنجمین نشست کمیسیون حمل و نقل و ترافیک مجمع شهرداران کلانشهرهای ایران که در شهرک علمی تحقیقاتی اصفهان برگزار شد با گرامی داشت یاد و خاطره شهید استاد مرتضی مطهری و تبریک روز معلم گفت: مجموعه مدیریت حمل و نقل و ترافیک کلانشهرها به نوعی مدرسه تربیت کاربران ترافیک است. رانندگانی که در جاده ها تردد می‌کنند کسانی هستند که در شهرها و کلانشهرها شخصیت رانندگی آنان شکل می گیرد و اگر ما بتوانیم در شهرها و کلانشهر یک قواعد درست و منظمی را حاکم کنیم، محصول این محیط منظم کاربرانی هستند که می‌توانند در هر جایی رفتارهای درست از خود بروز دهند و بنابراین تصمیماتی که در این گونه جلسات گرفته می‌شود می تواند برای ارتقای ایمنی حمل و نقل کشور چه در سطح جاده‌ها و چه در سطح شهرها مؤثر باشد.

تاسیس موسسات هوشمند ترافیک در کشور

رئیس پلیس راهور فراجا در ادامه از تاسیس مؤسسات خدمات هوشمند ترافیک در کشور خبر داد و گفت: تمام مراحل راه اندازی این مؤسسات انجام شده و در حال اخذ مجوز از مراجع قانونی و ذی صلاح  هستیم و به عبارتی می‌توان گفت که پلیس راهور شاید اولین دستگاهی خواهد بود که با این کار به شعار سال یعنی جهش تولید با مشارکت مردم جامه عمل می‌پوشاند.

حسینی ادامه داد: این مؤسسات توسط کارشناسان بازنشسته پلیس راهور که دارای تجربه‌های فراوان هستند و همچنین کارشناسان مجموعه معاونت حمل و نقل و ترافیک شهرداری‌های کشور و همچنین توسط شرکت‌های دانش بنیان در کل کشور راه‌اندازی می‌شود و یک بخش جغرافیایی در معابر شهری و در جاده‌ها به این مؤسسات واگذار می‌شود و آنها  در موضوع اجرای مقررات و کنترل تخلفات با ابزارهای هوشمندی که ما در اختیار آنها قرار می‌دهیم  به ما کمک می‌کنند.

وی تصریح کرد: به عنوان مثال بزرگراه شهید خرازی در کلانشهر اصفهان را به یکی از این مؤسسات واگذار می‌کنیم و این مؤسسه موظف است در طول بزرگراه به طور رفت و برگشت به تعداد مورد نیاز و کافی دوربین هوشمند دستی که مجهز به سیم کارت است دریافت کرده و با استفاده از آنها تخلفات رانندگی در این محدوده را ثبت، آن را به راننده متخلف پیامک و دیتای آن را نیز به سرور ما در تهران ارسال کند.

رئیس پلیس راهور فراجا عنوان کرد: علاوه بر این  مؤسسات مذکور می‌توانند با جذب کارشناسان پلیس راهور که به افتخار بازنشستگی نائل شدند و تجهیز آنها به تبلت‌های هوشمند مخصوص ترسیم کروکی در جمع آوری تصادفات هم به ما کمک کنند.

رئیس پلیس راهور فراجا ادامه داد: همچنین نرم افزاری شبیه به نرم افزار تاکسی‌های اینترنتی طراحی می‌شود و در این نرم افزار هرکس که تصادف کرد می‌تواند یا مانند سابق با مرکز فوریت های پلیسی 110 تماس بگیرد یا از این نرم افزار استفاده کند. سازو کار حق الزحمه کارشناسی که در خدمت آن مؤسسه است را هم با بیمه مرکزی توافق کردیم.

تغییر در نحوه پرداخت حق بیمه خودروها

حسینی با بیان اینکه براساس توافقی که با بیمه‌ها صورت گرفته  دیگر حق بیمه افراد براساس یک فاکتور تصادف نخواهد بود گفت: این عادلانه نیست که یک فرد زرنگی در سال ده‌ها و صدها تخلف کند اما تصادف نکند او یک میزان حق بیمه پرداخت کند و یک فرد بدشناس و بخت برگشته‌ای که در اولین تخلفش تصادف می‌کند هم یک میزان حق بیمه بدهد و آن وقت تاوانش را بیمه بدهد.در همین راستا با بیمه ها هماهنگ کردیم، سامانه‌ها و دیتاها را در اختیارشان قرار دادیم و از این پس حق بیمه براساس نمره منفی و تعداد جریمه ها باید پرداخت شود.

وی افزود: کمک دیگری که مؤسسات خدمات هوشمند ترافیک می توانند انجام دهند  پوشش ترافیکی پیرامون مراکز تجاری است و در این خصوص  مصوبه آن را از هیئت دولت می‌گیریم که مراکز تجاری موظف شوند با یکی از این مؤسسات قرار داد ببندند تا کارشناسان این مؤسسات با دست افزاری که از ما می‌گیرند ترافیک پیرامونی آن مرکز تجاری را پوشش دهند و ان‌شاء‌الله این اتفاق به زودی رخ می‌دهد.

حسینی خاطرنشان کرد: ان‌شاء‌الله به زودی و نهایتاً تا خرداد ماه  راه اندازی این مؤسسات رابه صورت رسمی اعلام کرده و فراخوان آن را هم می‌دهیم. انتظار ما این است که حداقل در کلانشهرها شهرداری ها به میدان بیایند و این اتفاق را رقم بزنند.

رئیس پلیس راهور فراجا با تاکید بر اینکه نگاه  و رویکرد پلیس راهور فقط سلبی و مجازاتی و متکی به جریمه نیست گفت: ما به دنبال این هستیم که با ابزارهای تشویقی و ایجابی و سازوکارهای هوشمند تخلفات را کنترل کرده و در یک نظام دقیق تشویق و تنبیه در اصلاح رفتار کاربران ترافیک تلاش کنیم.

رتبه بندی رانندگان و پیگری برای اعطای وام براساس تخلف  و تصادف هر راننده

وی با بیان اینکه موضوع رتبه بندی رانندگان را به جد دنبال می کنیم  تصریح کرد: معتقدم  اگر این کار به سرانجام برسد یک انقلاب بزرگ در اصلاح رفتار ترافیکی رانندگان رخ می‌دهد و ما می‌توانیم به راحتی در یک بازه زمانی دو تا سه ساله حداقل به میزان 50 درصد از تصادفات، جانباختگان و مصدومان را کاهش دهیم و حتی  با انجام درست همین چند کار کشته های حوادث رانندگی را به زیر 10 هزار نفر برسانیم.

حسینی همچنین از توافق با بانک مرکزی مبنی بر ارائه تسهیلات بانکی به رانندگان براساس میزان تخلفات و تصادفات آنان خبر داد و گفت: در این طرح سوابق تخلفات افراد را در اختیار بانک مرکزی قرار می دهیم و مطمئناً وقتی فردی ببیند با رفتار درست رانندگی توانسته با آسان‌ترین راه ممکن تسهیلات مورد نیاز خود را دریافت کند و فردی که تخلفات زیادی کرده برای گرفتن تسهیلات بانکی باید مرتب پله های بانک مرکزی و پلیس راهور را طی کند  در رفتار ترافیکی خود تجدید نظر کرده و باعث می شود که ما به اهدافی که در این حوزه داریم، دست پیدا کنیم.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • اختتامیه ۲۱ المپیاد کوهنوردی کارکنان سازمان تامین اجتماعی در سی سخت
  • مصدومیت ۱۷۴ نفر در تصادفات رانندگی کهگیلویه و بویراحمد
  • برای رهایی از مشکلات ترافیکی باید به سمت استفاده از فناوری‌های مدرن حرکت کرد
  • پیگیری برای ارائه تسهیلات بانکی براساس تخلف و تصادف رانندگی/ نحوه پرداخت حق بیمه تغییر می‌کند
  • اعلام جرم پلیس علیه سازمان‌هایی که در قبال کاهش سوانح ترافیکی کرمانشاه کوتاهی می کنند
  • ۷۵ هزار کارگر زیر پوشش تامین اجتماعی کهگیلویه و بویراحمد
  • ۱۹ سامانه جدید ثبت تخلف سرعت در اهواز فعال می‌شود
  • ۷۵۰۰۰کارگرتحت پوشش تامین اجتماعی کهگیلویه و بویراحمد هستند
  • ضرورت نظارت بر دوربین‌های راهنمایی و رانندگی
  • اصلاح هندسی چهارراه خیابان داوران و جلال آل‌احمد در اراک