Web Analytics Made Easy - Statcounter

رییس اداره مهندسی ترافیک پلیس راهور تهران بزرگ گفت: تجهیزات راهنمایی و رانندگی به طور مداوم مورد رصد قرار می‌گیرند و اگر نقص یا آسیبی هم برای هر کدام از این تجهیزات اتفاق بیفتد به سرعت توسط همکاران ما در اداره مهندسی ترافیک رسیدگی‌های لازم صورت می‌گیرد و مشکلات این ابزار‌ها برطرف می‌شود. مصطفی زینی وند رییس اداره مهندسی ترافیک پلیس راهور تهران بزرگ درخصوص تاثیر جانمایی نادرست چراغ‌های راهنمایی و رانندگی یا خراب بودن این چراغ‌ها بر بروز تخلفات رانندگی به میزان گفت: من باید به مواردی اشاره کنم که مصداق روشنی برای موضوع چراغ‌های راهنمایی و رانندگی به شمار برود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این یک نکته بدیهی است که راه، معبر، خیابان و مواردی از این دست نیاز به رسیدگی مستمر خواهند داشت. چون آن دسته از تجهیزاتی که در حوزه راهنمایی و رانندگی در گذرگاه ها، معابر و خیابان‌ها مورد استفاده قرار می‌گیرد و آن تجهیزاتی که عمدتا ترافیکی هستند به مرور زمان احتمال مستهلک شدنشان وجود دارد.   وی ادامه داد: درواقع ممکن است به دلایل مختلف این تجهیزات راهنمایی و رانندگی از کار بیفتند و خراب بشوند. یعنی این امکان وجود دارد که به عناوین مختلف مثلا در اثر برخورد یا تصادف این نوع تجهیزات ترافیکی با آسیب‌هایی مواجه شوند و کارایی خودشان را از دست بدهند؛ بنابراین نیاز هست تا این تجهیزات و امکاناتی که در حوزه راهنمایی و رانندگی در معابر، خیابان‌ها و بزرگراه‌ها مورد استفاده قرار می‌گیرد به طور مستمر و مداوم مورد رسیدگی، مراقبت و تعمیر قرار بگیرند.   رییس اداره مهندسی ترافیک پلیس راهور تهران اذعان داشت: این را هم باید در نظر بگیریم که بعضی از این تجهیزات به صورت هوشمند و مکانیزه درآمده است. برای همین آن ابزاری که الکترونیکی و هوشمند باشد طبیعی است که به مرور زمان دچار نواقصی بشوند یا آسیب‌هایی ببینند. البته این استهلاکی که می‌تواند نتیجه مرور زمان باشد برای آن دسته از تجهیزات و امکانات راهنمایی و رانندگی که هوشمند نیستند هم اتفاق می‌افتد. پس همه این ابزار‌ها و امکانات اعم از اینکه هوشمند باشند یا نباشند محتاج رسیدگی و مراقبت هستند. البته من تصور می‌کنم باید به صورت کلی موضوع خرابی یا رسیدگی به تجهیزات راهنمایی و رانندگی را به همه نقاط و معابر شهر تهران تعمیم بدهیم و وضعیت کلی این امکانات در شهر تهران را مورد ارزیابی قرار بدهیم.   بیشتر بخوانید: دیده نشدن تابلو‌ها رانندگان را به اشتباه می‌اندازد   زینی وند اضافه کرد: از این جنبه باید این نکته را در نظر داشته باشیم که این تجهیزات راهنمایی و رانندگی به طور مداوم مورد رصد قرار می‌گیرند و اگر نقص یا آسیبی هم برای هر کدام از این تجهیزات اتفاق بیفتد به سرعت توسط همکاران ما در اداره مهندسی ترافیک رسیدگی‌های لازم صورت می‌گیرد و مشکلات این ابزار‌ها برطرف می‌شود؛ بنابراین وقتی به طور همیشگی درباره نحوه کار این ابزار‌ها نظارت‌ها اتفاق می‌افتد و کار تعمیر نواقصشان هم به سرعت انجام می‌شود دیگر نمی‌توان گفت در این زمینه با مشکل حادی روبرو هستیم.   وی بیان داشت: اگر هم بخواهم به صورت مصداقی مشکل چراغ‌های راهنمایی و رانندگی را بررسی کنم باید مثال‌هایی را مطرح کنم. ما در فصل بهار و تابستان با رشد شاخ و برگ درختان مواجه هستیم. در این شرایط که در این فصول شاهد انبوه شاخ و برگ درختان هستیم احتمال این مساله وجود دارد که شاید فانوس چراغ به وسیله شاخ و برگ درختان پوشیده شود. البته ما همه این مسائل را پیگیری می‌کنیم. اگر هم با موردی برخورد کنیم که برای علائم راهنمایی و رانندگی یا چراغ‌ها مشکلی پیش بیاید و مثلا از دید رانندگان خارج شده باشند این موارد را به مسوولان شهرداری منعکس می‌کنیم تا رفع نقص انجام بشود و مثلا نمایان سازی فانوس چراغ در معابر و خیابان‌ها به انجام برسد.   انتهای پیام/ برچسب ها: مصطفی زینی وند پلیس راهور چراغ های راهنمایی و رانندگی

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: پلیس راهور چراغ های راهنمایی و رانندگی چراغ های راهنمایی و رانندگی تجهیزات راهنمایی و رانندگی اداره مهندسی ترافیک ابزار ها پلیس راهور چراغ ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۶۹۵۱۶۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

راه‌حل رفع مشکل پرونده‌های معوق در سند تحول قضایی

به گزارش خبرگزاری مهر، براساس سند جدید تحول و تعالی قوه قضاییه، «اطاله در فرآیند دادرسی» در کنار دو چالش «غیرمتقن بودن برخی آراء و تصمیمات قضایی» و «اجرای ناقص و دیرهنگام برخی از احکام» موانعی است که در مسیر تحقق مأموریت قوه قضاییه در زمینه «رسیدگی به تظلمات، تعدیات، شکایات، حل و فصل دعاوی و رفع خصومات»، قرار دارد.

سند تحول قضایی برای «اطاله در فرآیند دادرسی» هفت علت شناسایی کرده است. نظارت ناکافی بر زمان رسیدگی به پرونده، یکی از هفت علتی است که برای اطاله دادرسی احصا شده است.

سند تحول برای رفع این عامل، راهبرد «پیگیری ویژه برای رسیدگی به پرونده‌های معوق» را ارائه داده و راهکار لازم برای اجرای این راهبرد را مشخص کرده است.

پیگیری ویژه رسیدگی به پرونده‌های معوق

پایش و رصد هوشمند پرونده‌های معوق به تفکیک شعب و مراحل رسیدگی مانند: اعطای نیابت، ارجاع به ضابطان، انجام استعلامات و تشکیل هیئت نظارت استانی برای بررسی دلایل اطاله رسیدگی و اتخاذ تصمیمات ویژه در زمینه ساماندهی پرونده‌های معوق در هر حوزه قضایی و ایجاد سازوکار تشویق قضات و کارکنان برای رسیدگی سریعتر به پرونده‌های معوق، راه‌حل مشخصی است که سند تحول برای اجرای راهبرد پیگیری ویژه رسیدگی به پرونده‌های معوق، ارائه داده است.

متولی اجرای این راهکار، دادگستری استان‌ها، دادستانی کل کشور، معاونت راهبردی و مرکز آمار و فناوری اطلاعات قوه قضاییه است و مهلت اجرای آن تا پایان سال ۱۴۰۳ است.

کد خبر 6093751

دیگر خبرها

  • ضرورت نظارت بر دوربین‌های راهنمایی و رانندگی
  • راه‌حل رفع مشکل پرونده‌های معوق در سند تحول قضایی
  • اصلاح هندسی چهارراه خیابان داوران و جلال آل‌احمد در اراک
  • تصادف پراید منجر به فوت عابر پیاده در رشت شد
  • نوشتن و برچسب زدن روی خودرو ممنوع است | بیشترین شکایت مردم به پلیس راهور از ۳ مورد
  • عدم توجه به جلو سبب مرگ عابر پیاده در رشت شد
  • بغل نویسی بر روی شیشه و بدنه خودرو ممنوع است
  • هشدار پلیس نسبت به استفاده از این دو وسیله تزیینی در خودروها
  • استفاده از «چراغ زنون» و «استیکر تزئینی» روی خودرو مطلقاً ممنوع است
  • ممنوعیت استفاده از چراغ زنون و استیکر تزئینی برای خودرو